Iconische tonic-brouwer Fever-Tree is deze zomer prominent aanwezig op alle nationale Gin Festivals met de ingenieuze Fever-Tree Gin School. Een inmiddels bekend fenomeen in the UK waait over naar Nederland en neemt de (toekomstige) Gin & Tonic-enthousiast letterlijk mee de schoolbanken in.

Over smaak valt niet te twisten. Het ontdekken van ieders perfecte Gin & Tonic serve, is dan ook het doel van dit booze-college. Cocktailvirtuoos Lennart Deddens dompelt je onder in de historie, het productie- / distillatieproces van gin en tonic en maakt van jou Рin 45 minuten Рeen ware mixologist. Welke gin past bij jouw favoriete tonic? Speciaal voor de leergierigen ontwikkelde  Fever-Tree het Gin & Tonic smaakwiel zodat je altijd your perfect serve kan maken afgestemd op persoonlijke smaakvoorkeur: floraal, robuust of kruidig. En wat zijn de vuistregels voor een top G&T? Deze vraagstukken zullen o.a. beantwoord worden tijdens de Gin School. Dus, bereid je smaakpapillen voor op een heel smaakvolle, theoretische en praktische masterclass.

gin-festival-2018-7

Alle afgestudeerden van de Fever-Tree Gin School gaan naar huis met een masterpakket – je bent dan immers volleerd mixologist en ready to spread the fever.
Kies de editie bij jou in de buurt (of bezoek ze allemaal) en mix jouw basis-skills tot professional-skills.
The Fever-Tree Gin School agenda:

Boek je college tijdens Gin Festival hier. Tickets kosten ‚ā¨ 10,-!
Leiden – 23 en 24 maart
Den Haag – 13 april
Amsterdam – 18 mei
Utrecht – 7 en 8 juni
Rotterdam – 22 juni
Eindhoven – 29 juni
gin-festival-2018-8