Merk​​: Malfy con arrancia
Stijl​​: London Dry gin
Opgericht​: 2018
Land​​: Italie
Distillery: Torino Distillati
Master Distiller​: Beppe Ronco and Denis Muni
Omschrijving​: Een Italiaanse premium gin gemaakt op basis van Italiaanse jeneverbessen en andere botanische ingrediënten. Gedistilleerd met zuiver bronwater. Zwoel, fris en zacht zoet, zeker de moeite waard om te proberen.
Botanicals​: Italiaanse Jenever, Siciliaanse sinaasappelschil, Koriander,Kassieboomschors, Engelwortel, Zoethout, Amalfi kust Citroen schil, Siciliaanse grapefruitschil.
Alcohol: 41%
Perfect Serve​: Malfy con Arancia Gin& Tonic of een Siccilian sour: 4 delen Malfy con Arancia met 1 deel verse limoensap. 1 Dash siroop, 1 dash angostura bitters en 2 dashes sinaassappelbitters. Serveer op ijs in een tumbler en garneer met een schijfje sinaasappel
Website​​: www.malfygin.com
Nose​​: Oranjebloesem met een achtergrond van jeneverbes.
Taste​​: Rijke bitterzoete citrus, lange afdronk – heerlijk complex.

Gin festivals Nederland

Gin is niet meer weg te denken uit Nederland. De afgelopen jaren is het G&T menu een vast onderdeel van elke bar geworden en ontdekken steeds meer mensen dat ze thuis ook perfect kunnen experimenteren met deze mix! Tegelijk komen er steeds meer nieuwe merken op de markt. Het Gin Festival is de perfecte plek om met alle nieuwe èn oude gins kennis te maken. Je ontmoet de makers ervan, hoort hun verhalen en proeft de lekkerste combinaties.