Merk​​: Hedgehog gin
Stijl​​: Caribbian gin
Opgericht​: 2016
Land​​: Nederland
Distillery: Toorank Distillery
Master Distiller​: “Don Pacho” Fernandez
Omschrijving​: De Hedgehog Gin (de bijnaam van Ron Jeremy) is de enige gin ter wereld die de ingrediënten zoals Damiana, Ginseng en Guarana gebruikt. Deze ingrediënten, gedistilleerd met premium gin creëert een zeer aangename en frisse gin. Hedgehog Gin wordt meesterlijk gedistilleerd in Nederland. Alle distillaten worden afzonderlijk gedestilleerd en komen minimaal twee weken tot rust.
Botanicals​: Jenever bessen, Korianderzaadjes, Engel Wortel, Kardemom zaadjes Zoethout, Kaneel, Damiana, Ginseng en Guarana
Alcohol: 43%
Perfect Serve​: Hedgehog gin&tonic of een pornstar Martini: 1 deel hedgehog, 1,5 deel passievrucht sap, 1/4 deel limoensap. Met voldoende ijs in een shaker kort shaken. Schenk het in een voorgekoeld martiniglas. Serveer met een halve passievrucht.
Website​​: www.rondejeremy.com
Nose​​: Kruidig en fris met tonen van citrus, zoethout en bessen
Taste​​: Fris met tonen van sinaasappel, kaneel en peper
Finish: Lang, warm en zacht.

Gin festivals Nederland

Gin is niet meer weg te denken uit Nederland. De afgelopen jaren is het G&T menu een vast onderdeel van elke bar geworden en ontdekken steeds meer mensen dat ze thuis ook perfect kunnen experimenteren met deze mix! Tegelijk komen er steeds meer nieuwe merken op de markt. Het Gin Festival is de perfecte plek om met alle nieuwe èn oude gins kennis te maken. Je ontmoet de makers ervan, hoort hun verhalen en proeft de lekkerste combinaties.