Merk: Double Dutch Ginger Beer
Opgericht: 2014
Land: Engeland, London
Master Distiller: Joyce en Raissa de Haas
Botanicals: –
Verpakking: 200ml & 500ml
Alcohol: 0%
Website: www.doubledutchdrinks.com – www.sit-beverages.com
Gember is een natuurlijk ingrediënt in veel mixers, maar geen enkel ander gemberbier biedt de pittigheid en diepgang als die van Double Dutch.
Drie verschillende soorten gember combineren een complete smaakbeleving: de eerste is pittig met een peperige basis, de tweede heeft een peperachtige, Citrusachtige noot en de derde is een zoete, aardachtige smaak met een licht pittige smaak. Ten slotte gebruiken we een limoennoot die een frisse en sappige smaak geeft aan de mix.

Double Dutch Ginger Beer laat zich smakelijk mixen met een bijzondere bruine rum (Dark & Stormy), een goede bourbon of zachte vodka (Moscow Mule)

Gin festivals Nederland

Gin is niet meer weg te denken uit Nederland. De afgelopen jaren is het G&T menu een vast onderdeel van elke bar geworden en ontdekken steeds meer mensen dat ze thuis ook perfect kunnen experimenteren met deze mix! Tegelijk komen er steeds meer nieuwe merken op de markt. Het Gin Festival is de perfecte plek om met alle nieuwe èn oude gins kennis te maken. Je ontmoet de makers ervan, hoort hun verhalen en proeft de lekkerste combinaties.