Intro

Dit jaar voor de 3de maal zal het Gin Festival in Utrecht plaatsvinden. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni zal gevangenis Wolvenplein weer omgetoverd worden tot de Gin-tempel van Utrecht. Meer dan 100 geweldige merken uit binnen- en buitenland komen hier samen om zich te presenteren. Er kan worden geproefd, dat is bij de entreeprijs inbegrepen, verschillende masterclasses gevolgd worden, maar vooral kan er worden genoten van een ijskoude Gin-Tonic met goed gezelschap!

Programma

Gedurende de dag zullen verschillende sprekers uit binnen- en buitenland vertellen over hun vak. Hierbij komen alle facetten van het ontwikkelen, distilleren, verpakken en geschiedenis van gin, tonic, jenever en cocktails aan bod. Ook kunnen er tasting sessies worden bijgewoond waar verschillende stijlen gin en jenever wordt geproefd. En ben je nog steeds op zoek naar de perfecte g&t? Proef ze dan bij iedere stand welke jou aanspreekt!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en de exclusieve voorverkoop van
tickets voor het Gin Festival Utrecht.

Locatie

De toenmalige gevangenis Wolvenplein wordt de locatie voor de grootste verzameling gin die ooit in Utrecht is samengebracht. Meer dan Honderd merken zullen hier worden gepresenteerd aan de liefhebbers van mooie dranken. Met de geweldige sfeer van de toenmalige gevangenis in de binnenstad van Utrecht waan je je in gin-heaven en kun je volop met vrienden genieten van een koude G&T in je hand.

Food

Voor de nodige balans is er natuurlijk goed eten te krijgen. Wie er precies komen te staan om hun culinaire kunsten te vertonen weten we nu nog niet, maar dat maken we direct bekend al we zover zijn!

Gins

Tonics

Jenevers

Vermouths

Het laatste nieuws op Facebook: