Brand Greenall’s

 

Brand: Greenall’s
Type: London Dry Gin
Year started: 1761
Country: Engeland
Distillery: G&J Distillers
Master Distiller: Joanne Moore, Master Distiller No7
discription: Greenall’s The Original London Dry Gin gebruikt het geheime recept dat al meer dan 250 jaar is overgeleverd door middel van slechts 7 meester distilleerders. Deze geheime mix van 8 plantenextracten geeft een klassieke London Dry Gin met rijke jeneverbes notities, in balans met rijpe citrus en kruiden
Botanicals (NL naam) Wilde Toscaanse Jeneverbes Engelwortel Spaanse citroenschil Marokaanse Koriander
Alcohol: 40%
Perfect Serve G&T Het best geserveerd als een klassieke G & T met twee partjes limoen.
website: www.greenallsgin.com
Flavour:
Nose: Afgeronde jeneverbes notities en rijpe citrus aroma’s, die vers en pittig zijn; eindigt met houtige, aardse geuren en warme specerijen.
Taste: Zijdezacht welke zich ontwikkelt tot een rijke kamfer en citrus smaak met onderliggende oosterse specerijen.
Finish: Een lange afdronk met delicate bitter en overgebleven zoetheid.

Over het Gin Festival

Het Gin Festival zal plaatsvinden in Cruise Terminal Rotterdam, gelegen aan de Wilhelminakade en uitkijkend over het water en op de Erasmusbrug. Je komt hier makkelijk met het OV, met de fiets of met auto. Het Gin Festival begint om 15:00 en duurt tot 22:00. De kaartjes gaan hard dus koop ze nu in voorverkoop om zeker te zijn dat je erbij kan zijn! Je krijgt een special tasting-glas bij binnenkomst en het proeven van de dranken is bij de entreeprijs inbegrepen. Bij elke stand kun je een full-size mixdrankje kopen tegen betaling met GinCoins. Deze zijn op het terrein te koop en te gebruiken voor drankjes.