.

Intro

Op zaterdag 22 juni zal de Cruise Terminal Rotterdam voor de tweede keer worden omgebouwd tot Gin-Tempel. Honderden geweldige merken uit binnen- en buitenland komen hier samen om zich te presenteren. Uiteraard zijn er veeel merken uit Rotterdam en omgeving aanwezig, dit is natuurlijk zo’n beetje het kloppend hart van Nederland op het gebied van distilleren! Er kan worden geproefd, dat is bij de entreeprijs inbegrepen, geluisterd naar sprekers uit verschillende landen en er kan worden genoten van het geweldige uitzicht onder het genot van een ijskoude Gin-Tonic!

.

Programma

Gedurende de dag zullen verschillende sprekers uit binnen- en buitenland vertellen over hun vak. Hierbij komen alle facetten van het ontwikkelen, distilleren, verpakken en geschiedenis van gin, tonic, jenever en cocktails aan bod. Ook kunnen er tasting sessies worden bijgewoond waar verschillende stijlen gin en jenever wordt geproefd. En ben je nog steeds op zoek naar de perfecte g&t? Dr Gin nodigt je uit in zijn Gin lab en samen met hem test je verschillende combinaties en garneringen, tot dat je jouw ideale combi hebt gevonden!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en de exclusieve voorverkoop van
tickets voor het Gin Festival Rotterdam.

.

Locatie

De Cruise Terminal Rotterdam wordt de locatie voor de grootste verzameling gin die ooit in Rotterdam is samengebracht. Honderden merken zullen hier worden gepresenteerd aan de liefhebbers van mooie dranken. Met de adembenemende skyline van Rotterdam op de achtergrond waan je je in gin-heaven en kun je langszam de zon zien ondergaan met een koude g&t in je hand.

.

Food

Voor de nodige balans is er natuurlijk goed eten te krijgen. Wie er precies komen te staan om hun culinaire kunsten te vertonen weten we nu nog niet, maar dat maken we direct bekend al we zover zijn!

Gins

Tonics

Jenevers

Vermouths

Het laatste nieuws op Facebook: