Intro

Voor de allereerste keer strijkt het Gin Festival dit jaar ook neer in Leiden! Op zaterdag 23 en zondag 24 maart kun je in het Scheltema van honderden geweldige merken uit binnen- en buitenland komen drinken. Er kan volop worden geproefd, dat is bij de entreeprijs inbegrepen, alleen als je een mix wilt drinken reken je deze af.

Programma

Het Gin Festival in Leiden is tijdens het weekend van 23 en 24 maart. De openingstijden van het Gin Festival Leiden zijn:
Zaterdag 23 maart – 15:00 tot 22:00 uur
Zondag 24 maart – 13:00 – 20:00 uur
Gedurende de dag kunnen er vele soorten gin worden geproefd en mixen worden gedronken. Het exacte programma wordt in de week voorafgaand aan het festival online gezet.

Bestel nu je tickets

Tickets

Locatie

Het Scheltema in Leiden is een unieke locatie, het is namelijk een oude dekenfabriek uit het begin van de 19 de eeuw. Het kloeke pand draagt overal de robuuste sporen van het roemruchte industriƫle verleden. Dit creƫert dan ook een unieke sfeer tijdens het Gin Festival Leiden.

Food

Voor de nodige balans is er natuurlijk goed eten te krijgen. Wie er precies komen te staan om hun culinaire kunsten te vertonen weten we nu nog niet, maar dat maken we direct bekend al we zover zijn!

Gins

Tonics

Jenevers

Vermouths

Het laatste nieuws op Facebook: