Intro

Op zaterdag 29 juni zal het eerste Gin Festival Eindhoven plaatsvinden! Laat de echte Brabantse woordgrappen maar komen, wij zorgen ervoor dat jullie die dag honderden gins, tonics, jenevers en nog veel meer kunnen proeven. Er zijn seminars, sprekers uit binnen- en buitenland, verschillende tastings, lekker eten, maar vooral de lekkerste gin-tonics om met je vrienden van te genieten!

Programma

Gedurende de dag zullen verschillende sprekers uit binnen- en buitenland vertellen over hun vak. Hierbij komen alle facetten van het ontwikkelen, distilleren, verpakken en geschiedenis van gin, tonic, jenever en cocktails aan bod. Ook kunnen er tasting sessies worden bijgewoond waar verschillende stijlen gin en jenever wordt geproefd. En ben je nog steeds op zoek naar de perfecte g&t? Proef ze dan bij iedere stand welke jou aanspreekt!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en de exclusieve voorverkoop van
tickets voor het Gin Festival Eindhoven.

Locatie

Het Klokgebouw op Strijp-S zal het logische toneel zijn van de lekkerste verzameling gins in Zuid-Nederland. In dit rijksmonument zullen tientallen distillateurs, importeurs en bartenders de mooiste distillaten en mixers laten proeven.

Food

Voor de nodige balans is er natuurlijk goed eten te krijgen. Wie er precies komen te staan om hun culinaire kunsten te vertonen weten we nu nog niet, maar dat maken we direct bekend al we zover zijn!

Gins

Tonics

Jenevers

Vermouths

Het laatste nieuws op Facebook: