Intro

Voor de allereerste keer strijkt het Gin Festival dit jaar ook neer in Den Haag! Op zaterdag 13 april wordt de Grote Kerk tot een ware gin-tempel omgebouwd. Hier kun je van honderden geweldige merken uit binnen- en buitenland komen genieten. Er kan volop worden geproefd, dat is bij de entreeprijs inbegrepen, alleen als je een mix wilt drinken reken je deze af.

Programma

Het Gin Festival in Den Haag is vindt plaats op zaterdag 13 april. De openingsuren zijn van 15:00 tot 22:00 uur

Gedurende de dag kunnen er vele soorten gin worden geproefd en mixen worden gedronken. Het exacte programma wordt in de week voorafgaand aan het festival online gezet.

Bestel nu je tickets

Tickets

Locatie

De Grote Kerk is een bekende evenementen locatie in de stad. Hier wordt bijvoorbeeld het jaarlijkse Whisky Festival gehouden, waar van heinde en verre liefhebbers op af komen. Het Gin Festival zal, met een weliswaar iets meer bescheiden opzet worden gehouden, maar ook bij dit evenement zal de liefhebber van mooie dranken op zijn of haar wenken worden bediend!

Food

Voor de nodige balans is er natuurlijk goed eten te krijgen. Wie er precies komen te staan om hun culinaire kunsten te vertonen weten we nu nog niet, maar dat maken we direct bekend al we zover zijn!

Gins

Tonics

Jenevers

Vermouths

Het laatste nieuws op Facebook: