Thomas Dakin

 

Brand: Thomas Dakin
Type: London Dry Gin
Year started: 2015
Country: Engeland
Distillery: G&J Distillers
Master Distiller: Joanne Moore, Master Distiller No7
discription: Thomas Dakin Gin is een klassieke stijl gin zorgvuldig op de originele manier gemaakt in kleine series in onze koperen pot still, geïnspireerd door Thomas Dakin, de voorvader van Engelse kwaliteitsgin.
Botanicals (NL naam) Jeneverbes Mierikswortel Sinaasappelschil Koriander zaadjes Grapefruit Staartpeper Zoethoutwortel Angelica
Alcohol: 42%
Perfect Serve G&T Een klassieke G & T gegarneerd met een sinaasappelschil en een takje verse koriander
website: thomasdakin.com
Taste: Thomas Dakin Gin is een met jeneverbessen geleidde gin met pittige noten van zoete sinaasappel en frisse citrus, verlevendigd door een infusie van kenmerkende hartige botanische mierikswortel.
Finish: Lange afdronk

Over het Gin Festival

Het Gin Festival zal plaatsvinden in Cruise Terminal Rotterdam, gelegen aan de Wilhelminakade en uitkijkend over het water en op de Erasmusbrug. Je komt hier makkelijk met het OV, met de fiets of met auto. Het Gin Festival begint om 15:00 en duurt tot 22:00. De kaartjes gaan hard dus koop ze nu in voorverkoop om zeker te zijn dat je erbij kan zijn! Je krijgt een special tasting-glas bij binnenkomst en het proeven van de dranken is bij de entreeprijs inbegrepen. Bij elke stand kun je een full-size mixdrankje kopen tegen betaling met GinCoins. Deze zijn op het terrein te koop en te gebruiken voor drankjes.