Sipsmith V.J.O.P.

Merk Sipsmith
Type London Dry Gin
Jaar van oprichting 2009
Land UK
Distillery (naam, plaats) Sipsmith Distillery, London
Master Distiller Jared Brown
Omschrijving (max 50 woorden) Imagining the botanicals as components in an orchestra, here we have taken the lead instrument, juniper, and amplified its presence in the ensemble, and then raised the decibels by increasing the proof alcohol. The result is our very own symphony in ‘J’ major.
Botanicals (NL naam) double batch juniper berries, orange peel, lemon peel, orris root, liquorice root, angelica root, cinnamon bark, cassia bark, almond, coriander seed
Alcoholprecentage 57.70%
Perfect Serve G&T Schweppes Premium Mixers Original Tonic & lemon zest

Over het Gin Festival

Het Gin Festival zal plaatsvinden in Cruise Terminal Rotterdam, gelegen aan de Wilhelminakade en uitkijkend over het water en op de Erasmusbrug. Je komt hier makkelijk met het OV, met de fiets of met auto. Het Gin Festival begint om 15:00 en duurt tot 22:00. De kaartjes gaan hard dus koop ze nu in voorverkoop om zeker te zijn dat je erbij kan zijn! Je krijgt een special tasting-glas bij binnenkomst en het proeven van de dranken is bij de entreeprijs inbegrepen. Bij elke stand kun je een full-size mixdrankje kopen tegen betaling met GinCoins. Deze zijn op het terrein te koop en te gebruiken voor drankjes.