Merk​​: Hedgehog gin
Stijl​​: Caribbian gin
Opgericht​: 2016
Land​​: Nederland
Distillery: Toorank Distillery
Master Distiller​: “Don Pacho” Fernandez
Omschrijving​: De Hedgehog Gin (de bijnaam van Ron Jeremy) is de enige gin ter wereld die de ingrediënten zoals Damiana, Ginseng en Guarana gebruikt. Deze ingrediënten, gedistilleerd met premium gin creëert een zeer aangename en frisse gin. Hedgehog Gin wordt meesterlijk gedistilleerd in Nederland. Alle distillaten worden afzonderlijk gedestilleerd en komen minimaal twee weken tot rust.
Botanicals​: Jenever bessen, Korianderzaadjes, Engel Wortel, Kardemom zaadjes Zoethout, Kaneel, Damiana, Ginseng en Guarana
Alcohol: 43%
Perfect Serve​: Hedgehog gin&tonic of een pornstar Martini: 1 deel hedgehog, 1,5 deel passievrucht sap, 1/4 deel limoensap. Met voldoende ijs in een shaker kort shaken. Schenk het in een voorgekoeld martiniglas. Serveer met een halve passievrucht.
Website​​: www.rondejeremy.com
Nose​​: Kruidig en fris met tonen van citrus, zoethout en bessen
Taste​​: Fris met tonen van sinaasappel, kaneel en peper
Finish: Lang, warm en zacht.

Over het Gin Festival

Het Gin Festival zal plaatsvinden in Cruise Terminal Rotterdam, gelegen aan de Wilhelminakade en uitkijkend over het water en op de Erasmusbrug. Je komt hier makkelijk met het OV, met de fiets of met auto. Het Gin Festival begint om 15:00 en duurt tot 22:00. De kaartjes gaan hard dus koop ze nu in voorverkoop om zeker te zijn dat je erbij kan zijn! Je krijgt een special tasting-glas bij binnenkomst en het proeven van de dranken is bij de entreeprijs inbegrepen. Bij elke stand kun je een full-size mixdrankje kopen tegen betaling met GinCoins. Deze zijn op het terrein te koop en te gebruiken voor drankjes.