Hayman’s

 

Merk: Hayman’s
Type: London Dry Gin
Jaar van oprichting: 1988
Land: Verenigd Koninkrijk
Distillery: Hayman Ltd./East Anglia
Master Distiller:Lizzie Bailey
Omschrijvin Een frisse, stevige, traditionele London Dry Gin met aanwezige citroen tonen, prachtig in balans gebracht, met een elegante en fijne finish.
Botanicals (NL naam) jeneverbes, korianderzaad, kaneel, kassia, nootmuskaat, iriswortel, zoethout, citroenschil, sinaasappelschil en engelwortel.
Alcoholprecentage: 40%
Perfect Serve G&T: Een perfecte partner met tonic en een schijfje limoen.
Smaak: Een frisse en elegante Gin
Nose: Frisse citrus, heldere jeneverbes en florale accenten in de neus
Taste: Hints van peper, samen met een frisse mix van citrussmaken en hints van zoethout, maken deze gin tot een zeer veelzijdige en elegant smakende gin.
Finish: Een evenwichtige, elegante en verfijnde finsh

Over het Gin Festival

Het Gin Festival zal plaatsvinden in Cruise Terminal Rotterdam, gelegen aan de Wilhelminakade en uitkijkend over het water en op de Erasmusbrug. Je komt hier makkelijk met het OV, met de fiets of met auto. Het Gin Festival begint om 15:00 en duurt tot 22:00. De kaartjes gaan hard dus koop ze nu in voorverkoop om zeker te zijn dat je erbij kan zijn! Je krijgt een special tasting-glas bij binnenkomst en het proeven van de dranken is bij de entreeprijs inbegrepen. Bij elke stand kun je een full-size mixdrankje kopen tegen betaling met GinCoins. Deze zijn op het terrein te koop en te gebruiken voor drankjes.