Merk: Double Dutch Ginger Beer
Opgericht: 2014
Land: Engeland, London
Master Distiller: Joyce en Raissa de Haas
Botanicals: –
Verpakking: 200ml & 500ml
Alcohol: 0%
Website: www.doubledutchdrinks.com – www.sit-beverages.com
Gember is een natuurlijk ingrediƫnt in veel mixers, maar geen enkel ander gemberbier biedt de pittigheid en diepgang als die van Double Dutch.
Drie verschillende soorten gember combineren een complete smaakbeleving: de eerste is pittig met een peperige basis, de tweede heeft een peperachtige, Citrusachtige noot en de derde is een zoete, aardachtige smaak met een licht pittige smaak. Ten slotte gebruiken we een limoennoot die een frisse en sappige smaak geeft aan de mix.

Double Dutch Ginger Beer laat zich smakelijk mixen met een bijzondere bruine rum (Dark & Stormy), een goede bourbon of zachte vodka (Moscow Mule)

Over het Gin Festival

Het Gin Festival zal plaatsvinden in Cruise Terminal Rotterdam, gelegen aan de Wilhelminakade en uitkijkend over het water en op de Erasmusbrug. Je komt hier makkelijk met het OV, met de fiets of met auto. Het Gin Festival begint om 15:00 en duurt tot 22:00. De kaartjes gaan hard dus koop ze nu in voorverkoop om zeker te zijn dat je erbij kan zijn! Je krijgt een special tasting-glas bij binnenkomst en het proeven van de dranken is bij de entreeprijs inbegrepen. Bij elke stand kun je een full-size mixdrankje kopen tegen betaling met GinCoins. Deze zijn op het terrein te koop en te gebruiken voor drankjes.