Merk: Double Dutch Cucumber Watermelon
Opgericht: 2014
Land: Engeland, London
Master Distiller: Joyce en Raissa de Haas
Botanicals: –
Verpakking: 200ml & 500ml
Alcohol: 0%
Website: www.doubledutchdrinks.com – www.sit-beverages.com
Terwijl watermeloen en komkommer beide deel uitmaken van de Cucurbitaceae plantenfamilie, brengen de natuurlijke suikers van watermeloen warmte en glans naar de traditioneel verse komkommer.
Hoewel komkommer een traditioneel karakter heeft voor gin kan deze komkommer en watermeloen mixer ook prima overweg met witte rum, vodka, cachaca en mezcal en andere basis spirits voor mixdranken en cocktails.
De combinatie met watermeloen geeft dan verrassende diepte en warmte aan het eindresultaat.

Over het Gin Festival

Het Gin Festival zal plaatsvinden in Cruise Terminal Rotterdam, gelegen aan de Wilhelminakade en uitkijkend over het water en op de Erasmusbrug. Je komt hier makkelijk met het OV, met de fiets of met auto. Het Gin Festival begint om 15:00 en duurt tot 22:00. De kaartjes gaan hard dus koop ze nu in voorverkoop om zeker te zijn dat je erbij kan zijn! Je krijgt een special tasting-glas bij binnenkomst en het proeven van de dranken is bij de entreeprijs inbegrepen. Bij elke stand kun je een full-size mixdrankje kopen tegen betaling met GinCoins. Deze zijn op het terrein te koop en te gebruiken voor drankjes.