Merk: Double Dutch Cranberry Tonic
Opgericht: 2014
Land: Engeland, London
Master Distiller: Joyce en Raissa de Haas
Botanicals: –
Verpakking: 200ml & 500ml
Alcohol: 0%
Website: www.doubledutchdrinks.com – www.sit-beverages.com
Er is niets agressiefs aan deze Cranberry Tonic met een subtiel vleugje gember.
In plaats daarvan is het een verleidelijke mixer die is ontworpen om de astringentie van kinine te koppelen aan de perfect gebalanceerde zoetheid van cranberry, beide warm gevolgd door de complexe kruidigheid van gember om liefdevol in de mond te blijven hangen.
Door een licht zomers aroma met een warme smaak te mengen, werd deze smaak gecreƫerd om de zielsverwant te zijn met bijvoorbeeld donkere rum, cognac of jenever.

Over het Gin Festival

Het Gin Festival zal plaatsvinden in Cruise Terminal Rotterdam, gelegen aan de Wilhelminakade en uitkijkend over het water en op de Erasmusbrug. Je komt hier makkelijk met het OV, met de fiets of met auto. Het Gin Festival begint om 15:00 en duurt tot 22:00. De kaartjes gaan hard dus koop ze nu in voorverkoop om zeker te zijn dat je erbij kan zijn! Je krijgt een special tasting-glas bij binnenkomst en het proeven van de dranken is bij de entreeprijs inbegrepen. Bij elke stand kun je een full-size mixdrankje kopen tegen betaling met GinCoins. Deze zijn op het terrein te koop en te gebruiken voor drankjes.