Colombian aged Gin by Dictador Treasure

 

Merk: Colombian aged Gin by Dictador Treasure

Stijl: Colombiaans

Land: Colombia

Omschrijving: Gebaseerd op een typisch Colombiaans fruitsoort, namelijk de Colombiaanse citroen. Welke een mooie exotische combinatie heeft van mandarijn en de zuurgraad van een limoen, deze samen vormen een perfecte balans. De basis alcohol voor deze Colombiaanse gin is een naturel alcohol welke 5 maal gedistilleerd is uit suikerriet. De bessen, planten, kruiden en citrus zest, komen samen tijdens het rijpen op eikenhouten vaten die gebruikt zijn voor de productie van Dictador rum. Dit alles gebeurd in een periode van 35 weken. De tussen de exotische citrus zest en de tijd van rijping geeft onze gin de frisheid en zachtheid dienoodzakelijk is om met slechts een enkele ijsblokjes van onze gin te kunnen genieten

Botanicals:

Juniper 27%

Pepper 6%

Lemon mandarin peel 7%

Cardamom 6%

Angelica 14%

Coriander 10%

Liquorice 7%

Orange peel 5%

Lemon peel 4%

Rosmary 12%

Alcohol 43 %

Perfect Serve: 50 mill Treasure gin with light tonic. Granished Orange zest and ground dark chocolate.

Website: http://www.dictador.com/

Nose/Taste/Finish:

De eerste geur van mandarijn wordt versterkt door citroen en een heerlijke noten geur, opvolgend

komt u onze planten tegen waarin u onmiskenbaar munt en peper zult herkennen. Daarnaast heeft

deze gin een licht zoetje van de bessen en van het hout. Deze gin is een uitstekende gin voor zowel

een beginnende gin drinker als voor echte kenners

Over het Gin Festival

Het Gin Festival zal plaatsvinden in Undercurrent, gelegen op het NDSM-terrein en uitkijkend over het water. Een speciale gratis veerdienst zal tussen het Centraal Station (PIER 3) en het festival op en neer varen gedurende de openingstijden.

Zowel op vrijdag 18 mei als op zaterdag 19 mei begint het Gin Festival om 15:00 en duurt tot 22:00. Super Early Bird tickets zijn nu te koop voor € 19 (ex fee) en deze zullen uiteindelijk € 32,50 aan de deur kosten. Koop ze dus in de voorverkoop!
Je krijgt een special tasting-glas bij binnenkomst.Het proeven van de dranken is bij de entreeprijs inbegrepen en bij elke stand kun je een full-size mixdrankje kopen tegen betaling met GinCoins. Deze zijn op het terrein te koop en te gebruiken voor drankjes.

The Gin Festival Amsterdam will take place in Undercurrent at the NSDM terrain, overlooking the water. A special ferry will navigate between Amsterdam Central Station and the venue, free of charge for visitors of the festival.
On Friday the 18th and Saturday the 19th the Gin Festival will commence at 15:00 and end at 22:00. Super Early Bird tickets are on sale now for € 19 (ex fee) and will cost € 32,50 at the door. Included in the fee is a special tasting glass and the tasting of all spirits. Full-size mixes are for sale at each stand, using GinCoins