Burschik Vermouth Dry, Klassik en Red

 

Merk: Burschik Vermouth Dry, Klassik en Red

Stijl: Aromatische Vermouth

Opgericht: 1891

Land: Oostenrijk, Wenen

Distillery: Burschik

Master Distiller: Leonard Specht

Omschrijving: Klassik Vermouth: Heldere kleur, harmonieuze geur van verschillende kruiden, fijne ronden en niet te zoete afdronk. Dry Vermouth: “Zuivere heldere kleur met een groene zweem, mooi rond van geur en intense aroma’s van kruiden, zeer harmonieus met tonen van viooltjes en citrus bittters. Verfijnde afdronk die verfrissend blijft.

Red Vermouth: De rode vermouth van Burschik maakt de range compleet. De licht bittere toets maakt dat de vermouth meer suiker en kruiden nodig heeft dan de Klassik en Dry Vermouth.

Botanicals In totaal 19 kruiden waaronder Alpen Wermutkraut (Alsem), koriander, cardamom, gember, bittere sinaasappel en angelica wortel

Alcohol: 16%

Perfect Serve: als Negroni, Dry Martini, met tonic of on the rocks

Website: www.burschik.com en www.kerstensspirits.nl

Over het Gin Festival

Het Gin Festival zal plaatsvinden in Cruise Terminal Rotterdam, gelegen aan de Wilhelminakade en uitkijkend over het water en op de Erasmusbrug. Je komt hier makkelijk met het OV, met de fiets of met auto. Het Gin Festival begint om 15:00 en duurt tot 22:00. De kaartjes gaan hard dus koop ze nu in voorverkoop om zeker te zijn dat je erbij kan zijn! Je krijgt een special tasting-glas bij binnenkomst en het proeven van de dranken is bij de entreeprijs inbegrepen. Bij elke stand kun je een full-size mixdrankje kopen tegen betaling met GinCoins. Deze zijn op het terrein te koop en te gebruiken voor drankjes.