Merk​​: SANTAMANÍA LONDON DRY GIN
Stijl​​: LONDON DRY,
Land​​: SPANJE
Distillery: ​SANTAMANÍA
Omschrijving​: Grape alcohol, in contact with the select botanicals chosen by our Master Distillers. The maceration and infusion times for each botanical are carefully gauged, and the result is a very pure, rounded and fully-balanced gin.
Alcohol: %​41%, Tempranillo grape alcohol​
Perfect Serve​: SERVEER MET IJS, CITROEN, LIMOEN OF FRAMBOOS
Website: www.gastromercado.nl https://destileriaurbana.com/
Nose​​: Op de neus onthullen ze de subtiliteit van de meest exotische botanici zoals de engelwortel, kardemom, fijne kaneel en koriander, omhuld door de frisheid van frambozen, citrusvruchten en verse rozemarijn. Op de achtergrond en op een heel subtiele manier beleef je de fijne geur van jeneverbes.

Over het Gin Festival

Het Gin Festival zal plaatsvinden in Cruise Terminal Rotterdam, gelegen aan de Wilhelminakade en uitkijkend over het water en op de Erasmusbrug. Je komt hier makkelijk met het OV, met de fiets of met auto. Het Gin Festival begint om 15:00 en duurt tot 22:00. De kaartjes gaan hard dus koop ze nu in voorverkoop om zeker te zijn dat je erbij kan zijn! Je krijgt een special tasting-glas bij binnenkomst en het proeven van de dranken is bij de entreeprijs inbegrepen. Bij elke stand kun je een full-size mixdrankje kopen tegen betaling met GinCoins. Deze zijn op het terrein te koop en te gebruiken voor drankjes.